Underviserkursus/-camp i øl-brygning (Åbent Kursus)

Målgruppe
Hovedforløb
HTX
Diverse / Andet
Fagområde
Fødevarer, Jordbrug og Oplevelser
Varighed
16 timer
Uddannelse
Procesoperatøruddannelsen
Industrioperatøruddannelsen
Mejeristuddannelsen
Lageruddannelsen
Smedeuddannelsen
Procesteknologi
Åbent Kursus
Beskrivelse
Underviserkursus/-camp i øl-brygning er et 2-dags kursus, der giver inspiration til, hvordan du som underviser kan inddrage øl-brygningens mange facetter som en del af undervisningen.
Der vil bl.a. blive undervist i teori, råvarer, mikrobiologi, aftapning og hygiejne, der alle er vigtige områder inden for produktion af fødevarer.
Læringsmål
- Lære at inddrage øl-brygning som en del af undervisningen
- Få indsigt i teorien bag øl-brygning
Materialet er blevet downloadet af 2 brugere.
Download materialer
Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.