Målgruppe
EUD GF1, EUD GF2, Hovedforløb
EUD GF1, EUD GF2, Hovedforløb
Fødevare, jordbrug og oplevelser
1 timer
Mejeristuddannelsen
Hygiejne i mejeriet
Når man håndterer og producerer fødevarer, er en god hygiejne vigtig for at opretholde en god kvalitet - både i forhold til smag og fødevaresikkerhed. Derfor har vi lavet en video om hygiejne i træningsmejeriet på Kold College, som kan anvendes som introduktion til undervisning i hygiejne. Der gennemgås korrekt påklædning og håndvask. Derudover fortæller vi om de tiltag, vi har gjort for at forbedre hygiejnen. Det ene tiltag er en bakteriedræbende måtte, som indeholder sølvioner (Ag+) og det andet er et ioniseringsanlæg, som ligeledes dæmper den mikrobielle aktivitet i rummet med positive ioner.
Mere information:
Fødevarestyrelsens vejledning: ”Sådan vasker du hænder” (vedhæftet pdf)
Dycem antibakteriel måtte:
https://www.dycemcc.co.uk/products/workzone-cz02/
Airgenic ioniseringsanlæg:
https://www.airgenic.com/ionization-cleean-air-clean-surfaces/