Fremstilling af alkoholfri og lav-alkohol øl

Målgruppe

EUD GF1, EUD GF2, Diverse / Andet

Fag / Emner

Fødevare, jordbrug og oplevelser

Varighed

6 timer

Fagområde

Procesoperatøruddannelsen, Industrioperatøruddannelsen

Procesteknologi

Fremstilling af alkoholfri og lav-alkohol øl, hvor det er smagen, der tæller

Dette forløb er blevet downloadet af 13 brugere.

Læringsmål

  • At opnå kendskab til lav-alkohol og alkoholfri øl
  • At lære at fremstille lav-alkohol og alkoholfri øl
  • At forstå forskellen på ingredienser og fremstilling af alkoholisk øl og alkoholfri øl

Beskrivelse

Med dette kompendium kan du lære med om lav-alkohol og alkohol fri øl - som smager.

Kompendiet gennemgår fremstillingsmetoden og giver indblik i ingredienser, processer og kvaliteter af elementerne i ølbrygning.

Fremstillingen af øl tager ca. 6 timer.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.