10. juli 2020
Fremstilling af alkoholfri og lav-alkohol øl
Målgruppe
EUD GF1
EUD GF2
Diverse / Andet
Fagområde
Fødevarer, Jordbrug og Oplevelser
Varighed
6 timer
Uddannelse
Industrioperatøruddannelsen
Procesoperatøruddannelsen
Procesteknologi
Fremstilling af alkoholfri og lav-alkohol øl, hvor det er smagen, der tæller
Beskrivelse
Med dette kompendium kan du lære med om lav-alkohol og alkohol fri øl – som smager.
Kompendiet gennemgår fremstillingsmetoden og giver indblik i ingredienser, processer og kvaliteter af elementerne i ølbrygning.
Fremstillingen af øl tager ca. 6 timer.
Læringsmål
- At opnå kendskab til lav-alkohol og alkoholfri øl
- At lære at fremstille lav-alkohol og alkoholfri øl
- At forstå forskellen på ingredienser og fremstilling af alkoholisk øl og alkoholfri øl
Materialet er blevet downloadet af 15 brugere.
Download materialer
Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.