Bliv undervist i robotteknologi

Dato / Tid

15. august 2019 - 1. december 2020

Kl. 8:00 - 16:00

Sted

EUC Lillebælt

På EUC Lillebælt kan du nu blive undervist i robotteknologi.
Undervisere fra EUC Nordsjælland har allerede været på kursus i Dobot robotterne, hvor de også lærer at programmere.

Kjeld Melchior underviser i procesteknologi på procesoperatøruddannelsen på EUC Nordsjælland. ”Vi har meldt os til kurset, fordi vi samarbejder med EUC Lillebælt – og så er vi meget interesseret i robotterne. Det er jo vigtigt at følge med den teknologiske udvikling.”
Kjeld fortæller desuden, at eleverne er meget interesserede i robotter og programmering. Kurset skal derfor også gøre uddannelsen til procesoperatør spændende og tiltrække nye unge elever.

Underviserne er alle enige i, at Dobot robotten er let at anvende. Carsten og John fortæller, at robotten ikke kun er super nem at bruge ”Materialet er også godt lavet, og kan bruges som pædagogisk inspiration i måden det er sat op på.” Carsten, der underviser på GF1 fortæller, at robotterne vil være gode at bruge som appetitvækkere på GF1 – især de unge mennesker vil kunne præges til at vælge uddannelse på baggrund af robotterne.

Kunne et undervisningsforløb i robotteknologi være noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig og evt. dine kolleger.
Mail til Oline Choon Pedersen (Kommunikationsansvarlig) olin0297@eucl.dk

 

Skriv en kommentar