Prøv mini-robotten Dobot som underviser

Dato / Tid

15. august 2019 - 31. december 2024

Kl. 9:00 - 15:00

Sted

EUC Lillebælt eller anden uddannelsesinstitution

På EUC Lillebælt kan du blive undervist i robotteknologi og anvendelsen af minirobotten Dobot

DOBOT MAGICIAN er en multifunktionel robotarm, som kan anvendes som gribeklo og anvendes til vakuum, 3D-printning, lasergravering, skrivning og tegning.

 

EUC Lillebælt og VidensCenter Procesteknologi har allerede haft flere undervisere på kursus – heriblandt undervisere fra EUC Nordsjælland, Learnmark og Aalborg Tekniske Gymnasium, som var begejstrede for kurset og robotten.

Kjeld Melchior, underviser i procesteknologi på procesoperatøruddannelsen på EUC Nordsjælland, siger om kurset: ”Vi har meldt os til kurset, fordi vi samarbejder med EUC Lillebælt – og så er vi meget interesseret i robotterne. Det er jo vigtigt at følge med den teknologiske udvikling.”

Kjeld fortæller desuden, at eleverne på EUC Nordsjælland er meget interesserede i robotter og programmering – kurset skal derfor også gøre procesoperatøruddannelsen mere spændende og tiltrække nye unge elever.

Underviserne er alle enige i, at Dobot-robotten er let at anvende. Underviserne Carsten og John fortæller, at robotten ikke kun er super nem at bruge, men ”materialet er også godt lavet, og kan bruges som pædagogisk inspiration i måden, det er sat op på.” Carsten, der underviser på GF1 fortæller, at robotterne vil være gode at bruge som appetitvækkere på GF1 – især de unge mennesker vil kunne præges til at vælge uddannelse på baggrund af robotterne.

 

Bliv klogere på robotteknologi og Dobot med VidensCenter Procesteknologis undervisningsforløb om Dobot ved at klikke på forløbene herunder og download dem.

Hos VidensCenter Procesteknologi arrangerer vi kurset sammen med dig – både tidspunkt og sted.

Tilmeld dig og dine kollegaer på procesteknologi@eucl.dk.

 

Dobot mini-robotten