Gode Nyheder om Robotteknologi
Robotteknologi er atter i vækst, og det er ikke kun inden for industrien, men også i vores dagligdag. Med den stigende betydning af robotteknologi på arbejdsmarkedet og i samfundet som helhed, er det vigtigt at forstå og mestre denne spændende teknologi. Videnscenter Procesteknologi er på forkant med denne udvikling og har skabt et nyt undervisningsmateriale, der sætter fokus på den avancerede og strukturerede programmeringstilgang, som er nødvendig i dagens robotverden.

Dobot Ekstraopgaver: Dybdegående Læring i Robotteknologi
Vores nyeste undervisningsmateriale, “Dobot Ekstraopgaver,” er skræddersyet til at udfordre elever og undervisere til at tage det næste skridt indenfor forståelse af robotteknologi. Med dette forløb får du mulighed for at udforske og mestre de mere avancerede aspekter af robotteknologi og visuel programmering ved hjælp af den imponerende Dobot robotarm og den tilhørende software.

Kom i Gang med Dobot Ekstraopgaver
For at kunne drage nytte af dette spændende undervisningsmateriale skal du oprette dig som bruger på vores platform. Når du er registreret, kan du downloade alle de nødvendige materialer til undervisningsforløbet og komme i gang med at udforske robotteknologiens fascinerende verden.
[Tryk her for at se forløbet og derfra downloade materialet]

Robotteknologi er fremtiden, og med Videnscenter Procesteknologis “Dobot Ekstraopgaver” har du mulighed for at være forrest i feltet. Tag det næste skridt inden for robotteknologi og lad dig inspirere af Dobot robotarmen og den spændende verden af visuel programmering.

Kontakt os:
Videnscenter Procesteknologi er altid klar til en personlig samtale om vores mange teknologier, og vi giver gerne en uddybende forklaring, visning og afprøvning af vores teknologier, efter aftale.

Videnscenter for Procesteknologi

Teknikervej 2, 7000, Fredericia

Henning Aaberg – Uddannelses- & VidensCenterchef – haa@eucl.dk

Tobias Olsen – ViceVidensCenterchef – toe@eucl.dk

Lennard M. Thomsen – Projektudvikler og Underviser – lth@eucl.dk

[Videncentrets hjemmeside]
[Videnscentrets LinkedIn-side]