Videnscenteret Klar til Action Efter Sommerferien!

Hvad sker der i videnscenteret.

Efter en dejlig sommerpause, har vi hos Videnscenteret for Procesteknologi genopladet batterierne og er nu klar til at dykke dybt ned i de efterspurgte emner. Der er noget friskt i luften, og det er ikke kun efterårets ankomst. Det er vores passion for den grønne omstilling og det højaktuelle chatGPT!

Hvad har vi i ærmet?

  • Podcasts: For de miljøbevidste sjæle derude, har vi skabt en podcast-serie, hvor I kan fordybe jer i alt fra grøn energi, chatGPT til bæredygtighedens seneste trends. Lyt med her.
  • Office pakken, mere end bare Word: Leder du efter at booste dine Office-skills? Vores samling af lækkert undervisningsmateriale vil hjælpe dig med at gå fra newbie til pro! Check det ud her.
  • 3D scanning, fremtidens game-changer: Sammen kan vi gøre magiske ting! Hvis I ønsker at samarbejde omkring vores materiale, lad os snakke 3D scanning. Vi sidder klar til at guide dig. Mere info her.

Kom og hæng ud med os eller læs mere på www.videnscenterportalen.dk/pt

For de sociale sommerfugle, check vores LinkedIn ud. Vi elsker at dele vores sidste projekter og updates der. Plus, der er et kommende webinar med Metalindustriens Uddannelser omkring chatGPTs rolle i smedeuddannelsen. Tobias Olsen, vores interne ekspert, vil belyse emnet med noget ny viden. Notér datoen: 15. August 2023. Mere her: Webinar Link

Hvis LinkedIn ikke er din kop te, så giv os et kald! Et ansigt-til-ansigt møde, er vi altid klar på, så lad os tage en kaffe og snakke om vores fælles passion og måske nye projekter.