Faglærer seminar omkring bæredygtig produktion

I samarbejde med Industriens Uddannelser har endnu engang gennemført et faglærer seminar, hvor vi sammen med undervisere og ledere fra AMU SYD, AMU Nordjylland, Mercantec, EUC Nord og EUC Lillebælt besøgte Klimatorium – Danmarks Internationale Klimacenter i Lemvig. Et spændende sted, der satte gode rammer for seminarets agenda, der handlede om bæredygtig produktion.

Dagen startede med en god og inspirerende introduktion fra Klimatorium, hvor vi hørte om nogle af deres mange spændende projekter, der skal hjælpe klimaet i den rigtige retning samt nogle af deres tiltag i forbindelse med de danske klimaforandringer.

Efter en fin rundvisning, blev der delt nyheder fra Industriens Uddannelser og Videnscentret. Dagen sluttede med en fælles diskussion om Bæredygtig produktion.

Oplæg fra Klimatorium

Oplæg fra Klimatorium omkring deres projekter

Rundvisning på Klimatorium

Faglærer holdet

Hvordan vil Danmark se ud, når al indlandsisen er smeltet?