Teknologi interesserede fra Novo Nordisk, U/NORD, CELF, Syddansk Erhvervsskole, Processkolen, Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed, Videnscenter for Håndværk Design og Arkitektur og Viden om data har været på AR-kursus.

På kurset var formålet, at de skulle blive endnu bedre til at anvende AR-briller enten ude i virksomhederne eller i undervisningen. På kurset lærte deltagerne, hvordan de laver guides med brillerne, så elever og medarbejdere eksempelvis guides igennem en bestemt opgave.
Mange af deltagerne havde allerede lidt erfaring med AR-briller:

– Vi har 4 AR-briller, som vi bruger i undervisningen. Vi bruger dem til at ringe op i Teams, og planen er, at i skal bruge dem til guides, ligesom det vi har lært i dag. Vi vil nok også komme til at bruge dem i kommunikation, fordi det er en god måde for eleverne at lære på. Lige nu kunne vi godt tænke os at arbejde endnu mere med AR og eventuelt også anskaffe os nogle flere, fortæller Nicolai Morten Shmilowitz Larsen, der er underviser fra U/NORD.

Karsten Schmidt fra Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed er også en af de deltagere, der allerede har lidt erfaring med AR og AR-briller.
– Vi bruger AR på telefonen til vores elever. Det er lidt nemmere, fordi de alle allerede har en telefon. Men kurset i dag har været godt, fordi jeg har fået et godt billede af, hvad AR kan i forhold til en underviser. Og så kan man mærke, at underviseren har god erfaring med AR og AR-brillerne, og det er rart.