Hos Videnscenterportalen vil vi gerne have et større indblik i, hvordan portalen bruges af undervisere – og derfor har vi brug for din hjælp og deltagelse i vores fokusgruppe.

I august afholder Videnscenterportalen et fokusgruppeinterview med undervisere, som foretages af TipTorn – Analyse & Medierådgivning. Interviewet tager ca. halvanden time, hvor du i selskab med andre undervisere interviewes om, hvordan I bruger og hvordan I vurderer Videnscenterportalen.

Gruppeinterviewet foregår på Tietgen KompetenceCenter den 31. august 2022, hvor der vil være to muligheder for at deltage:

  • Gruppe 1: kl. 10:00 – 11:30
  • Gruppe 2: kl. 12:00 – 13:30

Du tilmelder dig her via linket ved at vælge ønsket gruppe og indtaste dine oplysninger

Under interviewet vil du blive sørget godt for med sandwich, sodavand/vand og kaffe/te. Derudover vi vil gerne takke dig for din tid med en gave i form af et lækkert krus til den daglige kop kaffe og en Videnscenterportalen-coaster.

Under interviewet vil du sammen med underviserkollegaer diskutere jeres holdninger til Videnscenterportalen og give os et indblik i, hvordan du konkret bruger portalen. Kun andre undervisere og TipTorn – Analyse og Medierådgivning vil være tilstede til interviewet og dine svar bliver selvfølgelig anonymiseret, og bruges som en del af en overordnet vurdering af Videnscenterportalen. På den måde kan vi fremover sikre den bedst mulige brugervenlige portal, hvor I kan finde brugbare undervisningsforløb og arrangementer samt spændende nyheder.

Dit navn og din mailadresse bruges kun i forbindelse med registrering til gruppeinterviewet, og vil herefter slettes.