Forløb med VR-briller

Du kan netop nu downloade et nyt forløb med 5 videoer, hvor du lærer at anvende VR-briller (Virtual Reality). VR-brillerne, der anvendes i dette forløb, er fra virksomheden Oculus og hedder Quest 2. På arbejdsmarkedet er digitaliseringen kommet for at blive. Flere og flere virksomheder kan se fordelen i, at anvende VR-briller. Det er derfor vigtigt, at elever og kommende medarbejdere har grundlæggende kendskab og erfaring med det, der venter dem.

Vores undervisningsforløb med VR-briller er udgivet som 5 videoguides, der giver eleverne en grundlæggende erfaring med at anvende VR-briller. De lærer alt fra indstilling af brillerne til opsætning og navigering inde i brillerne.

VR/Virtual Reality er en måde at opleve steder og rum, som var du der selv i virkeligheden. Indtil videre kan du tage på opdagelse i 4 undervisningsforløb, der er udviklet af Videnscenter for Procesteknologi. Du kan tage på 3D-oplevelse i EUC Lillebælts proceshal, i en mælketankvogn, i træningsmejeriet på Kold College og i bryggeriet, så du får en fornemmelse af, hvordan VR-briller fungerer.

Derudover er der en række forløb, der er udbudt af NNF  , Videnscenter for Håndværk og bæredygtighed  og Videnscenter for Automation og Robotteknologi Syd

Få en smagsprøve på vores VR-forløb her.

Kom i gang med et VR-forløb:

I Videnscenter for Procesteknologi har vi 5 VR-briller til rådighed.
Et undervisningsforløb i VR-briller foregår ved, at du kontakter os og aftaler nærmere omkring tid og sted.
Vi vil meget gerne komme forbi jer og undervise, eller I kan komme forbi EUC Lillebælt. Et forløb varer typisk 2 timer.

Kunne et undervisningsforløb i VR-briller være noget for dig, er du velkommen til at kontakte:
Oline Choon Gellert:
ocp@eucl.dk
79201148
Jakob Dannesboe:
jdn@eucl.dk
79201136