VidensCenter Procesteknologi og vores værtsskole EUC Lillebælt søger projekt- og kompetenceudvikler, som vil stå i spidsen for videnscentrets implementering af "Grøn omstilling & Bæredygtighed" på erhvervs- og efteruddannelserne

Med det nyeste tilskud fra regeringen til grøn efteruddannelse og opkvalificering kan vi hos VidensCenter Procesteknologi nu se frem til at arbejde målrettet med grøn omstilling og bæredygtighed de kommende år, og derfor søger vi en frontløber med en bred proces- og energiteknologisk viden, der kan opkvalificere, inspirere og udvikle tiltag for elever og undervisere på uddannelserne.

 

Hvis du eller en, du kender, kunne være VidensCenter Procesteknologis projekt- og kompetenceudvikler til implementeringen af grøn omstilling og bæredygtighed, så læs vores stillingsopslag her og send ansøgning og CV samt andet relevant materiale.

Vi glæder os til at læse ansøgningerne og byde en ny kollega velkommen i videnscentret.

Frister

Ansøgningen skal ske igennem ovenstående link og der er ansøgningsfrist den 5. januar 2022.

Stillingen ønskes besat den 1. marts 2022 eller efter aftale.

Kontakt ved spørgsmål til stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til uddannelseschef og videnscenterchef Henning Aaberg på 7920 1120 og haa@eucl.dk.