Tillykke til landets unge!

Sommeren står for døren, og over hele Danmark får svende deres breve, studenter udklækkes, og 9. og 10.klasser har sidste skoledag. Herefter venter der en dejlig lang sommerferie, hvor de unge kan nyde friheden, inden de giver sig i kast med nye udfordringer i form af studier, mesterære, sabbatår eller noget helt fjerde.

Netop i dag er det grundskoleelevernes sidste skoledag, hvor det sidste kapitel i deres grundskoleliv fejres på forskellig vis. Efter sommerferien starter ca. 20 procent af disse grundskoleelever på erhvervsuddannelser. Vi ser frem til at få et nyt kuld unge på bl.a. de procesteknologiske uddannelser.

Indtil da, vil vi ønske alle svende, studenter og grundskoleelever et stort tillykke og ønsker dem en fantastisk sommer.

På EUC Lillebælt flages for alle elever, der nu har afsluttet et kapitel i deres uddannelse