Smedefaget åbnede dørene til en succes som iværksætter

En kombination af skabertrang og blik for indretning fik 29-årige Nichlas Bjørn til at stifte virksomheden Nicbha, mens han stadig var i gang med sin uddannelse som rustfast kleinsmed. Industriens Uddannelser bringer nu en artikel om den unge iværksætter, der selv mener at hans uddannelse har været en afgørende faktor for hans succes

Nichbas kundeliste tæller i dag bl.a. Google og hotelkæden Hilton, og ikke mindre end 18 forskellige lande byder ind på den unge nordjydes produkter. Nichlas Bjørn mener selv, at hans uddannelse har været afgørende for, at han er nået dertil. Han udtaler til Industriens Uddannelser:

“Nogen siger, at det bare var en smedeuddannelse, men det er ikke bare en uddannelse. Smedefaget kræver håndværk af ekstrem høj kvalitet. Jeg har fået en uddannelse, hvor der er blevet stillet krav til, at jeg gjorde mit bedste hver dag. Jeg tager smedeuddannelsen med mig resten af livet”.

Hos Industriens Uddannelser kan du læse resten af Nichlas Bjørns succeshistorie, hvor han bl.a. fortæller hvordan han gik fra en ishockey-karriere til at være smedelærling og senere udviklede sig til en succesrig iværksætter.

Billederne er venligst udlånt af Nichba.