Gik du glip af webinaret "Den digitale lageruddannelse?"

Hvis du gik glip af webinaret "Den digitale lageruddannelse", får du nu muligheden for at downloade det som et undervisningsforløb hos Videncenter for Procesteknologi

Et team af undervisere fra lageruddannelsen på EUC Lillebælt inviterede tidligere på året til webinar. Webinaret handlede om deres plan for fremtidens lageruddannelse. De vil arbejde mere med digitalisering på uddannelsen, så elevernes profiler stemmer bedre overens med de tekniske kompetencer som forventes på arbejdsmarkedet, der hele tiden udvikler sig.

Teamet gav undervisere fra andre erhvervsskoler et indblik i deres udviklingsplan, der involverer værktøjer som droner, RFID, robotter, lagerautomater, autostore og QR-koder. Webinaret skød udviklingen af fremtidens lageruddannelse i gang på EUC Lillebælt, og du har nu muligheden for at få et indblik i processen. Videnscenter for Procesteknologi bringer nu webinaret som et undervisningsforløb, og du kan derfor se eller gense webinaret her.