På EUC Lillebælt er mange undervisere fra lageruddannelsen enige i, at lageruddannelsen trænger til at blive opdateret. Derfor har de i videnscenter-regi udført et webinar, hvor de inviterede undervisere fra andre erhvervsskoler til at høre om deres plan for fremtidens lageruddannelse.

Helt kort ønsker underviserne at gøre uddannelsen mere digitaliseret, så eleverne får de tekniske kompetencer, der forventes af dem ude på arbejdsmarkedet, der er i konstant udvikling.
Digitaliseringen vil komme til at indebære mange flere teknologiske værktøjer. Blandt andet er droner et værktøj, som lagereleverne vil komme til at møde og anvende i uddannelsen, da droner kan lette, effektivisere og standardisere lagermedarbejdernes daglige arbejde.

Derudover kom underviserne omkring RFID, robotter og QR-koder under webinaret, som blev overværet af mange interesserede deltagere og eventuelle samarbejdspartnere.
Webinaret var blot første skridt mod en mere digitaliseret lageruddannelse, og først skridt mod drømmen om at forbedre lageruddannelsen.