Den Danske Vedligeholdsforening (DDV) besidder den nyeste viden, når det kommer til optimering af driften gennem vedligehold, og betragter vedligehold som en investering – Som et af deres medlemmer udtaler – ”Vedligehold frem for at reparere, når det er brudt ned”.

Samarbejdet mellem Videnscenter Procesteknologi og DDV betyder, at brugere, der er tilknyttet videnscenteret, får samme fordele som medlemmer af DDV.

Når du er bruger af Videnscenter Procesteknologi, får du adgang til de ca. 40 forskellige temamøder, webinarer og kurser, som DDV årligt afholder. Her får du den nyeste viden inden for vedligehold og kan spare med andre. Deltagelse er på samme vilkår, som for andre medlemmer. DDV’s medlemmer består af både ledere, studerende og dem der har hænderne i installationerne. DDV driver en række netværk med forskellige emner. Er du interesseret i at deltage i et af disse netværk, skal det aftales med DDV direkte på ddv@ddv.org.

Som medlem bliver du opdateret omkring den nyeste udvikling inden for nye regler, lovgivning og metoder, så du altid har styr på det formelle i dit arbejde med vedligehold.

Hvis du vil vide mere om DDV kan du læse mere på deres hjemmeside og høre nærmere i deres præsentationsvideo.

Som bruger af Videnscenter Procesteknologi skal du blot angive din skole og sætte kryds i feltet ”Videnscenter Procesteknologi”, når du tilmelder dig arrangementer osv. hos DDV.

Ønsker du information om arrangementer og spændende artikler direkte i din mailboks, kan du klikke her.