HTX-lærerne Henriette og Nick fra Learnmark er på kursus i Dobot robotterne på EUC Lillebælt. Den læring de får med sig, vil de give videre til deres HTX-elever, når de undervises i teknikfaget. Her skal eleverne nemlig lære om simpel robotteknologi og evt. også selv bygge noget.

For begge HTX-lærere er robotteknologi og programmering ikke fremmed områder, men blot noget de ikke har arbejdet med i et stykke tid. Derfor er det rart med en hel dag, hvor man kan få lov til at fordybe sig i stedet for en halv times forberedelse inden undervisningen i hverdagen, fortæller de begge.

De er begge enige i, at det er godt med en grundviden, inden de selv går i gang med at undervise i Dobot robotterne, som Learnmark allerede har købt 7 af.

De fortæller afslutningsvist, at Dobot robotterne er nemme at bruge, at undervisningsmaterialet er godt formuleret og fungerer godt som inspiration til deres eget kommende undervisningsmateriale.

Robot-kurset har også plantet nye ideer i hos lærerne i forhold til, hvordan de selv vil sammensætte undervisningsforløb i robotteknologi.

Henriette og Nick fra Learnmark