Tappemaskine forlænger holdbarheden

Efter længe venten har træningsmejeriet på Kold College endelig fået tappemaskinen fra Primodan. Nu har eleverne mulighed for at tappe deres produkter på forskellige emballager. Den nye tappemaskine kan tappe på flasker og små bægre. Eleverne har længe efterspurgt emballage til deres kakaomælk eller kærnemælk.

Der er svejselåg på bægrene og skruelåg på flaskerne, hvilket forbedrer holdbarheden og alsidigheden, fordi denne maskine kan tappe alt fra kakao, yoghurt og tykmælk Fremover kan mange af produkterne tappes og eleverne kan bedre se sammenhængen fra jord til bord. Førhen var eleverne forårsaget til at smide mere ud. Maskinen vil uden tvivl blive brugt meget i fremtiden, og lige nu er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan tappes.

En lille fed detalje er muligheden for at sætte labels direkte på emballagen.

Mejerielever tapper i små bægre

Mejerieleverne tapper på flasker