INVENTOR kurset for smede blev fulgt af virksomhedsejere, eksterne og interne smedeundervisere.

INVENTOR er et tegneprogram, hvor man kan designe produkter.

Den første del af kurset var for dem, der ikke var så bekendte med INVENTOR-programmet. Den anden del byggede videre på den introducerende læring. Her fik deltagerne et bedre kendskab til programmet i detaljer, og fik afprøvet dets muligheder.

Underviserne fortæller, at det særligt gode ved kurset var emnet “Make Components”, der er et element i INVENTOR. Med “Make Components” bliver arbejdsgangen hurtigere og nemmere. “Make Components” bruges til at samle alle komponenterne på samme side i INVENTOR. Inden “Make Components” skulle alle komponenter tegnes på hver deres side og derefter samles på en samlet side. Nu sparer underviserne klik og tid.

Eksempel på INVENTOR produktdesign