Kom godt i gang med Google Analytics med denne pakke, som vi har fyldt med intro-webinar, links og tips fra Micky Weis.

Webinar m. Micky Weis
Intro til Google Analytics

30 minutters intro til verdens mest brugte analytics værktøj- det handler om konverteringsrater, landingssider, demografi og meget mere. Micky Weis deler ud af sin store viden om Google Analytics: Har du styr på din tracking? Hvilke data er de vigtigste? Hvordan kommer du nemmest i gang.

Om Micky Weis

Micky Weis har arbejdet med digital markedsføring, SEO, Facebook og content igennem de sidste 9 år. Han har bl.a. arbejdet med platformen Tattoodo, verdens største online tatoverings-community med over 17 mio. Facebook-følgere. Han har haft fingeren med i et hav af start-ups og mellemstore virksomheder som digital konsulent hos bla. Thornico A/S, smykkekoncernen Hvisk, SlikhaarTV og mange flere. Christian Stadil har kaldt Micky for “…en af de allerdygtigste digitale marketing strateger vi har i Danmark.”

3 links til at blive endnu klogere

Mickys mini-kursus

Er du blevet inspireret af Micky og vil i gang med Google Analytics, så har han lavet en trin-for-trin guide, der hjælper dig til at finde de vigtigste tal på en hjemmeside. Det er lige til at gå til: Kursus: Kom i gang med big data og webanalyse

Google’s egen online læringsplatform

Selvfølgelig har én af verdens største IT-virksomheder også sin egen e-læringsplatform. De to helt store fordele ved Google’s Learn Digital platform er at den er gratis og nu også på dansk. Kom godt i gang med Google Analytics og dataforståelse med dette modul: Forstå kundernes behov og onlineadfærd.

Dit eget testlaboratorium: Google Analytics demo konto

Skal du først til at i gang med Google Analytics, så har du højst sandsynligt endnu ingen data fra din egen hjemmeside (eller ikke nok). Google har lavet en demo-konto med tal fra Google Merchandise Store, så du kan komme i gang med at analysere på en stor mængde data. Det her er stedet at starte: Google Demo konto

Janne Gaye

Har du spørgsmål?

Janne Gaye