Kontakt en medarbejder

Iver Gaarsted – Videnscenterchef

Iver har været Videnscenterchef siden december 2017, og han har i perioden frem til nu haft hovedansvar for opbygningen af de to mobile teknologicentre, som nu er klar til at blive kørt ud på alle landets erhvervsskoler.

Han skal sikre at der samles, spredes og udvikles bæredygtig viden til fremtidens håndværkere, sikre at der udvikles nye undervisningsforløb og moduler, igangsætte innovative projekter inden for byggeri- og industriområdet der understøtter den nyeste udvikling og teknologi og med en bæredygtighedsorden i samarbejde med skoler, virksomheder og leverandører.

#hoveddrivkraft #innovativ #samarbejdemedgrundskoler #videreudvikling #påbesøghosskolerne #VirtualReality #droner

Har du spørgsmål?

Iver Gaarsted Videnscenterchef 42 12 72 21

streg

Agner Nielsen – Projektleder

Agner er uddannet elektriker og installatør.

Han er ansat som projektudvikler, og har gennem hele Videnscentrets virke været inddraget i såvel ansøgningen omkring Videnscentret og selve opbygningen af de mobile teknologicentre.

Han har det primære ansvar for den MTC, der omhandler industri og teknologi, og det er Agner, der præsenterer MTC’en, når den er ude på skolerne.

I Videnscentret skal han blandt andet udvikle undervisningsforløb inden for industri-, energi- og droneområdet samt Virtuel Reality. Derudover skal han også komme med forslag til videreudviklingen af industri- og teknologi- MTC’en.

#EL #dronecertifikat #undervisningsforløb #VR #energi #industriogteknologi

Har du spørgsmål?

Agner Nielsen Projektleder 20 10 76 63

streg

Bjørk Fredslund Andersen – Projektudvikler

Bjørk er uddannet tømrer, og har de sidste 13 år arbejdet som faglærer på Træfagenes Byggeuddannelse, med undervisning på grund- og hovedforløb. Bjørk har desuden erfaring fra flere marketingsprojekter, hvilket har givet et bredt kendskab til erhvervsuddannelsesområdet.

Bjørk har en stor interesse indenfor bæredygtigt byggeri, og skal i Videnscentret blandt andet udvikle undervisningsforløb til dette område.

#tømrer #bæredygtighed #undervisningsforløb #projketer #udvikling

Har du spørgsmål?

Bjørk Fredslund Andersen Projektudvikler 4212 7405

streg

Lars Jensen – Faglærer og projektudvikler

Lars er uddannet tømrer og har de sidste ti år arbejdet som faglærer på Learnmark Horsens. Han underviser hovedsageligt i tømrerfaget, men han har også erfaring med at undervise på efteruddannelsen inden for byggeri.

Derudover har Lars utallige udviklingsprojekter, både faglige og pædagogiske, i samarbejde med Metropol, Dansk Byggeri, Industriens Uddannelser og iPraxis. I Videnscentret skal han blandt andet udvikle undervisningsforløb inden for byggeri og være en del af de spændende uddannelsesforløb i VR.

I sin fritid kan Lars godt lide at udvikle 3D- illustrationer til sin undervisning i AutoCAD, og så interesserer han sig generelt for alt, der har med IT, teknisk hardware, videoproduktion og diverse relevante software at gøre.

#VR #bæredygtigtbyggeri #undervisningsvideoer #softwarenørd #iPraxis #timber

Har du spørgsmål?

Lars Jensen Faglærer og Projektudvikler 42 12 73 26

streg

Selma Avdic – Projektkoordinator

Selma har en kontoruddannelse med speciale i administration fra Learnmark Horsens.

Derudover har hun også en bacheloruddannelse i international virksomhedskommunikation i engelsk, IT og webkommunikation.

Som kontorelev på Learnmark Horsens har hun arbejdet inden for administration, så hun kender til erhvervsskolernes opbygning og udbud af uddannelser.

I Videnscenter for Håndværk sidder hun med koordinering af de mobile teknologicentre, udvikling af undervisningsforløb samt kommunikation og markedsføring. Selma sørger for at vores viden og materiale kommer ud på vores hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

#bookmtc #SoMe #hjemmeside #brochure #kommunikation #IT

Har du spørgsmål?

Selma Avdic Projketkoordinator 42 12 74 00

streg

Yahn Drikkjær – Chauffør og værkstedsassistent

Yahn har været tilknyttet Videnscentret siden de mobile teknologicentre blev færdige. Han er uddannet mekaniker og har kurser inden for el og automation.

Yahn transporterer de mobile teknologicentre, når de bliver booket af skolerne, og når de skal bruges i andre sammenhænge. Derudover står han for den praktiske opstilling, nedtagning og rengøring af MTC’erne på erhvervsskolerne. Han sørger også for småreparationer.

#mekaniker #kørerlandetrundt #ogsåomnatten #præsentableMTC’er #dufinderhampåtagetafMTC’erne

Har du spørgsmål?

Yahn Drikkjær Chauffør og værkstedsassistent 42 12 73 98

streg