Kontakt en medarbejder

Iver Gaarsted – Videnscenterchef

Iver har været Videnscenterchef siden december 2017, og han har i perioden frem til nu haft hovedansvar for opbygningen af de to mobile teknologicentre, som nu er klar til at blive kørt ud på alle landets erhvervsskoler.

Han skal sikre at der samles, spredes og udvikles bæredygtig viden til fremtidens håndværkere, sikre at der udvikles nye undervisningsforløb og moduler, igangsætte innovative projekter inden for byggeri- og industriområdet der understøtter den nyeste udvikling og teknologi og med en bæredygtighedsorden i samarbejde med skoler, virksomheder og leverandører.

#hoveddrivkraft #innovativ #samarbejdemedgrundskoler #videreudvikling #påbesøghosskolerne #VirtualReality #droner

Har du spørgsmål?

Iver GaarstedVidenscenterchef42 12 72 21iga@learnmark.dk

streg

Agner Nielsen – Projektleder

Agner er uddannet elektriker og installatør.

Han er ansat som projektudvikler, og har gennem hele Videnscentrets virke været inddraget i såvel ansøgningen omkring Videnscentret og selve opbygningen af de mobile teknologicentre.

Han har det primære ansvar for den MTC, der omhandler industri og teknologi, og det er Agner, der præsenterer MTC’en, når den er ude på skolerne.

I Videnscentret skal han blandt andet udvikle undervisningsforløb inden for industri-, energi- og droneområdet samt Virtuel Reality. Derudover skal han også komme med forslag til videreudviklingen af industri- og teknologi- MTC’en.

#EL #dronecertifikat #undervisningsforløb #VR #energi #industriogteknologi

Har du spørgsmål?

Agner NielsenProjektleder20 10 76 63agn@learnmark.dk

streg

Bjørk Fredslund Andersen – Projektudvikler

Bjørk er uddannet tømrer, og har de sidste 13 år arbejdet som faglærer på Træfagenes Byggeuddannelse, med undervisning på grund- og hovedforløb. Bjørk har desuden erfaring fra flere marketingsprojekter, hvilket har givet et bredt kendskab til erhvervsuddannelsesområdet.

Bjørk har en stor interesse indenfor bæredygtigt byggeri, og skal i Videnscentret blandt andet udvikle undervisningsforløb til dette område.

#tømrer #bæredygtighed #undervisningsforløb #projekter #udvikling

Har du spørgsmål?

Bjørk Fredslund AndersenProjektudvikler4212 7405bjan@learnmark.dk

streg

Carsten Schmidt – Projektudvikler

Carsten er uddannet Cand.IT og har efterfølgende gennemført en MBA med fokus på forandringsledelse. Carsten interesser sig særligt for innovation, digitalisering og teknologiudvikling. Carsten har været underviser og leder for tekniske erhvervsuddannelser på såvel EUD som EUX.

I rollen som udviklingschef, har Carsten ex. afholdt workshops i teknologiforståelse for såvel faglærere, organisationer og folkeskoleelever. Han er specielt optaget af snitfladerne mellem forskellige uddannelser og nye teknologier som endnu ikke er fuldt implementeret.

Carsten er knyttet til området industri og teknologi og han undersøger bl.a. hvordan robotteknologier og automation kan understøtte håndværkernes arbejde. Carsten er uddannet dronepilot.

IT er ligeledes et område der har Carstens store interesse og han er særlig optaget af potentialet i hente data fra IoT-teknologier og afsøger potentialet i at bruge kunstig intelligens i databehandlingen.

Carsten har som leder tæt kontakt til erhvervslivet og strategisk stor erfaring inden for det uddannelsespolitiske område.

#digitalisering #datadrevet beslutninger #IoT #kunstig intelligens #brugerperspektivet #design #forretningsudvikling #forandringsledelse

Har du spørgsmål?

Carsten SchmidtProjektudvikler5135 8943crs@learnmark.dk

streg

Jakob Sonny Jakobsen – Projektudvikler

Jakob er uddannet murer og bygningskonstruktør. Han har senest arbejdet på Aarhus Tech, som underviser på murerlinjen. Tidligere har han, som byggeleder, beskæftiget mig med bæredygtighed i forbindelse med opførelse af almennyttige boliger.

Jakob skal beskæftige sig med EXO-skeletter, KOBOTS og en udbygning forløbet ”en bæredygtig væg”, hvor han skal bidrage med perspektiver som er mere tegl og beton baseret, samt indkøb af nyt udstyr til undervisning i bæredygtigt arbejdsmiljø.

#murer #bygningskonstruktør #arbejdsmiljø #undervisningsforløb #bæredygtighed

Har du spørgsmål?

Jakob Sonny JakobsenProjektudvikler4212 7402jasj@learnmark.dk

streg

Jimmy Uldbjerg – Projektudvikler

Jimmy er uddannet smed og lagerdisponent med lederoverbygning. Han har de sidste 8 år undervist lageroperatører hos Learnmark.

Derudover har han taget en mini MBA i bæredygtig ledelse, der har givet ham et stort indblik i nutidens og fremtidens udfordringer, samt arbejdet med bæredygtighed og verdensmålene i industrien og byggeri.

Jimmy har privat, og fagligt, en aktiv interesse for undervisning i bæredygtighed, og skal bidrage og udvikle til projekter i videnscenteret.

#bæredygtighed #FNsverdensmål #undervisning #erhvervsskoler #erhvervsuddannelser #Lean

 

Har du spørgsmål?

Jimmy Uldbjerg Projektudvikler4212 7415ju@learnmark.dk

streg

Lars Jensen – Faglærer og projektudvikler

Lars er uddannet tømrer og har de sidste ti år arbejdet som faglærer på Learnmark Horsens. Han underviser hovedsageligt i tømrerfaget, men han har også erfaring med at undervise på efteruddannelsen inden for byggeri.

Derudover har Lars utallige udviklingsprojekter, både faglige og pædagogiske, i samarbejde med Metropol, Dansk Byggeri, Industriens Uddannelser og iPraxis. I Videnscentret skal han blandt andet udvikle undervisningsforløb inden for byggeri og være en del af de spændende uddannelsesforløb i VR.

I sin fritid kan Lars godt lide at udvikle 3D- illustrationer til sin undervisning i AutoCAD, og så interesserer han sig generelt for alt, der har med IT, teknisk hardware, videoproduktion og diverse relevante software at gøre.

#VR #bæredygtigtbyggeri #undervisningsvideoer #softwarenørd #iPraxis #timber

Har du spørgsmål?

Lars JensenFaglærer og Projektudvikler42 12 73 26lj@learnmark.dk

streg

Selma Avdic – Projekt- og marketingansvarlig 

Selma har en kontoruddannelse med speciale i administration fra Learnmark Horsens.

Derudover har hun også en bacheloruddannelse i international virksomhedskommunikation i engelsk, IT og webkommunikation.

Som kontorelev på Learnmark Horsens har hun arbejdet inden for administration, så hun kender til erhvervsskolernes opbygning og udbud af uddannelser.

I Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed sidder hun med koordinering af de mobile teknologicentre, udvikling af undervisningsforløb samt kommunikation og markedsføring. Selma sørger for at vores viden og materiale kommer ud på vores hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

#bookmtc #SoMe #hjemmeside #brochure #kommunikation #IT

Har du spørgsmål?

Selma AvdicProjekt- og marketingansvarlig42 12 74 00seav@learnmark.dk

streg

Thor Bukhave Abildgaard – Projektudvikler

Thor er uddannet elektriker og har tidligere været ansat på Enner Mark Fængsel i Horsens.

Han har primært beskæftiget sig på smedeværkstedet som faglærer på EUD og med produktioner, som f.eks. sikkerhedsopgaver for fængsler og arresthuse

Derudover har han været erhvervsuddannelseskoordinator.

Som projektudvikler for Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed beskæftiger han sig primært med el, automation og bæredygtighed.

#elektriker #automation #bæredygtighed #udviklingsprojketer #undervisning 

Har du spørgsmål?

Thor Bukhave AbildgaardProjektudviklertba@learnmark.dk

streg

Yahn Drikkjær – Chauffør og værkstedsassistent

Yahn har været tilknyttet Videnscentret siden de mobile teknologicentre blev færdige. Han er uddannet mekaniker og har kurser inden for el og automation.

Yahn transporterer de mobile teknologicentre, når de bliver booket af skolerne, og når de skal bruges i andre sammenhænge. Derudover står han for den praktiske opstilling, nedtagning og rengøring af MTC’erne på erhvervsskolerne. Han sørger også for småreparationer.

#mekaniker #kørerlandetrundt #ogsåomnatten #præsentableMTC’er #dufinderhampåtagetafMTC’erne

Har du spørgsmål?

Yahn DrikkjærChauffør og værkstedsassistent42 12 73 98yahn@learnmark.dk

streg