Medarbejdere

Iver Gaarsted – Videnscenterchef

Iver har været Videnscenterchef siden december 2017, og han har i perioden frem til nu haft hovedansvar for opbygningen af de to mobile teknologicentre, som nu er klar til at blive kørt ud på alle landets erhvervsskoler.

Han skal sikre at der samles, spredes og udvikles bæredygtig viden til fremtidens håndværkere, sikre at der udvikles nye undervisningsforløb og moduler, igangsætte innovative projekter inden for byggeri- og industriområdet der understøtter den nyeste udvikling og teknologi og med en bæredygtighedsorden i samarbejde med skoler, virksomheder og leverandører.

#hoveddrivkraft #innovativ #samarbejdemedgrundskoler #videreudvikling #påbesøghosskolerne #VirtualReality #droner

Har du spørgsmål?

Iver Gaarsted Videnscenterchef 42 12 72 21

streg

Claus Sigurd Lykke – Projektudvikler

Claus er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

Ud over et par år med projektering af enfamiliehuse, både træhuse og bjælkehuse, har han arbejdet som bygge- og projektleder i ca. 10 år, fortrinsvis i firmaer med en stor andel af egenproduktion, men også hos en enkelt rådgiver.

Derudover har han i 3 år arbejdet med overenskomster og ansættelsesret hos Dansk Byggeri.

I Videnscentret har han det primære ansvar for den MTC der omhandler byggeri og bolig, så hvis I skal have vognen ud, så vil det være Claus der kommer og introducerer jer til den.

Han er vild med teknologi og godt byggeri med fornuftige (og bæredygtige) løsninger.

#teknologi #byggeriogbolig #detskalværefedtattageenerhversuddannelse #bæredygtighed #robotteribyggeriet #VR

Har du spørgsmål?

Claus Sigurd Lykke Projektudvikler 42 12 74 01

streg

Agner Nielsen – Projektudvikler

Agner er uddannet elektriker og installatør.

Han er ansat som projektudvikler, og har gennem hele videnscentrets virke været inddraget i såvel ansøgningen omkring videnscentret og selve opbygningen af de mobile teknologicentre.

Han har det primære ansvar for den MTC der omhandler industri og teknologi, og det er Agner der præsenterer MTC’en når den er ude på skolerne.

I Videnscentret skal han blandt andet udvikle undervisningsforløb inden for industri-, energi- og droneområdet samt Virtuel Reality. Derudover skal han også komme med forslag til videreudviklingen af industri og teknologi MTC’en.

#EL #dronecertifikat #undervisningsforløb #VR #energi #industriogteknologi

Har du spørgsmål?

Agner Nielsen Projektudvikler 20 10 76 63

streg

Selma Avdic – Projektkoordinator

Selma er uddannet kontorelev inden for administration på Learnmark Horsens.
Derudover har hun også en bacheloruddannelse i International virksomhedskommunikation i engelsk, IT og webkommunikation.

Som kontorelev på skolen har hun arbejdet inden for administration, så hun kender til erhvervsskolernes opbygning og udbud af uddannelser.

I Videnscenter for Håndværk sidder hun med koordinering af de mobile teknologicentre, udvikling af undervisningsforløb på iPaxis samt kommunikation og markedsføring. Selma sørger for at vores viden og materiale kommer ud på vores hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

#bookmtc #iPraxis #SoMe #hjemmeside #brochure #kommunikation #IT

Har du spørgsmål?

Selma Avdic Projketkoordinator 42 12 74 00

streg

Kim Faurschou – Projektudvikler

Kim er uddannet Cand. Merc. i international markedsføring og strategi.
Han har flere års erfaring i at arbejde med uddannelse på nationalt og internationalt plan med særligt fokus på bæredygtighed.

Hans arbejdsopgaver er blandt andet at opbygge og implementere Videnscentrets startegier, udarbejde undervisningsmaterialer og have særligt fokus på, at bæredygtighed får central rolle i Videnscentrets undervisningsmateriale.

#nationalt #internationalt #bæredygtighed #kontrol #startegier #17verdensmål

Har du spørgsmål?

Kim Faurschou Projektudvikler 40 89 23 80

streg

Yahn Drikkjær – Chauffør og Værkstedsassistent

Yahn har været tilknyttet Videnscentret siden de mobile teknologicentre blev færdige. Han er uddannet mekaniker og har kurser inden for EL og automation.

Yahn transportere de mobile teknologicentre når de bliver booket af skolerne, og når de skal bruges i andre sammenhæng. Derudover står han for den praktiske opstilling, nedtagning og rengøring af MTC’erne på erhvervsskolerne. Han sørger også for småreparationer.

#mekaniker #kørerlandetrundt #ogsåomnatten #præsentableMTC’er #dufinderhampåtagetafMTC’erne

Har du spørgsmål?

Yahn Drikkjær Chauffør og værkstedsassistent 42 12 73 98

streg

Carsten Kristian Sørensen – Faglærer, Underviser og Projektudvikler

Carsten er uddannet som Maskinarbejder (Industritekniker). Derefter har han læst videre til Maskintekniker Driftslinjen (Produktionsteknolog) og Maskinmester. Desuden har han en uddannelse inden for Ledelse i praksis, LEAN i praksis og Projektledelse hos IBC Kolding samt Pædagogisk grundkursus ved Via University College Aarhus.

Han underviser hovedsagelig GF 1 og GF 2 elever i elektroteknik, men også AMU-kursister inden for Elektroteknik, Hydraulik, Pneumatik og Robotteknologi samt Autoriserede Kloakmester i faget EL i pumpebrønde. Carsten udvikler undervisningsmaterialer til GF 1, GF 2 og AMU-kursister.

Han har tidligere arbejdet som reparatør Nissens kølerfabrik, hvor han stod for alt det EL-tekniske i forbindelse med opbygning, afprøvning, test og drift af nye selvbyggede produktionsmaskiner samt dokumentationen til disse. Desuden har han været værkfører/leder for en mindre produktionsenhed hos B. Rustfri Stål.

#automation #undervisning #robot #udvikling af materialer #inventor #autocad #pc-schematic

Har du spørgsmål?

Carsten Kristian Sørensen Faglærer og Projektudvikler 42 12 73 61

streg

Lars Jensen – Faglærer og Projektudvikler

Lars er uddannet tømrer, og har de sidste ti år arbejdet som faglærer på Learnmark Horsens. Han underviser hovedsageligt i tømrerfaget, men han har også erfaring med at undervise på efteruddannelsen inden for byggeri.

Derudover har Lars utallige udviklingsprojekter, både faglige og pædagogiske, i samarbejde med Metropol, Dansk Byggeri, Industriens Uddannelser og iPraxis. I Videnscentret skal han blandt andet udvikle undervisningsforløb inden for byggeri, og være en del af de spændende uddannelsesforløb i VR.

I sin fritid kan Lars godt lide at udvikle 3D illustrationer til sin undervisning i AutoCAD, og så interesserer han sig generelt for alt der har med IT, teknisk hardware, videoproduktion og diverse relevante software at gøre.

#VR #bæredygtigtbyggeri #undervisningsvideoer #softwarenørd #iPraxis #timber

Har du spørgsmål?

Lars Jensen Faglærer og Projektudvikler 42 12 73 26

streg