Dato / Tid

22. november 2023 - 31. januar 2025

Kl. 9:00 - 16:00

Sted

På din skole, eller hos LeaderLab i Viborg

En workshop, hvor du får mulighed for at omsætte verdensmålene til konkret undervisning. Gør tale til handling!

Eleverne er ved at være færdige med bare at høre om “de der verdensmål” – hvad skal vi overhovedet stille op med dem, hvordan giver de egentlig mening i vores og elevernes hverdag? Det vil vi, i samarbejde med LeaderLab, gerne give dig en mulighed for at finde ud af.

Med dette kursus vender vi tingene lidt på hovedet, og hjælper dig med at gøre verdensmålene til grundlaget for din undervisning. I stedet for at “pynte” med dem og nævne målene hist og her, vil der blive arbejdet med at lære målene bedre at kende og udarbejde konkrete undervisningsplaner, hvor verdensmålene danner rammen for indholdet.

Kurset forløber sig over to uger, hvor der vil én læringsdag efterfuldt af to uger, hvor man arbejder med det lærte i egen undervisning og til sidst en læringsdag mere, hvor man får mulighed for at udveksle erfaringer og viden fra sin undervisning.

Workshoppen er henvendt til alle undervisere.

Workshoppens opbygning:

  • 1. workshopdag – (5 timer) (f.eks. en fredag kl. 08.00-13.00). Teori og øvelser. Deltagerne sættes i tomandsgrupper og laver de første to verdensmål på selve dagen.
  • 1. uge efter kursus Selvstudie: tomandsgrupperne laver flere opgaver om verdensmål i egen undervisning (1 time)
  • 2. uge efter kursusSelvstudie: tomandsgrupperne laver flere opgaver om verdensmål i egen undervisning (1 time)
  • 2. workshopdag – (3 timer) (f.eks. en fredag kl. 08.00-11.00). Opsamling. Den enkelte eller deres gruppe fremlægger deres tilgang til verdensmålene for deres leder som inviteres til den sidste time på dagen.
Steen Kongsøre

Har du spørgsmål eller ønsker at booke workshoppen?

Steen Kongsøre
Projektleder