Dato / Tid

1. januar 2023 - 31. december 2024

Kl. 9:00 - 15:00

Sted

Kurset gennemføres som et take away-kursus, hvor vi bringer udstyr og undervisere ud til jer på præcis den adresse, I ønsker.

Vil I lære mere om 3D-scanning, 3D-print og reverse engineering? Så kommer vi gerne ud på jeres skole og giver en demonstration af, hvordan man bruger Creaforms 3D-scanner. Vi viser jer også nogle af de mange anvendelsesmuligheder af teknologien.

Kursets indhold:

  • 3D-scanning, hvad er det?
  • Hvorfor er det relevant?
  • Praktisk anvendelse
  • Fra scanning til CAD-fil
  • 3D-print af scannet emne

Hvad får man med fra forløbet?

Med dette kursus får I inspiration til brug af 3D-print, 3D-scanning og reverse engineering i undervisningen.

Vi medbringer 3D-udstyret, således I kan afprøve de forskellige teknologier i praksis. Derudover vil I få inputs til, hvordan I som erhvervsskole kan få fuld værdi af jeres 3D-udstyr.

Kurset kan også målrettes elever.

Målgruppen:

Kurset henvender sig til bl.a. til faglærere og elever på smede og industriteknik uddannelserne, men andre med interesse for 3D scanning, er også velkomne til at kontakte os.

Varighed:

4 til 8 lektioner efter aftale.

Sted:

Kurset gennemføres som et take away-kursus, hvor vi bringer udstyr og undervisere ud til jer på præcis den adresse, I ønsker.

Pris:

Kurset er GRATIS, og udbydes i et samarbejde mellem EUC Nordvest og Videnscenter for Automation og Robotteknologi.

Tilmelding:

Tilmelding, samt aftale om tidspunkt og sted kan ske ved at kontakte uddannelseschef Torben Ladefoged, EUC Nordvest tla@eucnordvest.dk eller på EUC@eucnordvest.dk