Målgruppe

EUD GF2

Hovedforløb

EUX

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

5 timer

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Den pædagogiske assistentuddannelse

Vis mere
Velfærdsteknologi (Øst)

I denne før-under-efter opgave, der er lavet til Health & Rehab messen, går eleverne på opdagelse på messen og finder de meste interessante velfærdsteknologiske løsningen, som de mener, bedst kan bruges i deres praksis.

Beskrivelse

I opgaven bliver eleverne guidet igennem velfærdsteknologi som begreb, samt skal gå på opdagelse på egen hånd på messen og de kommer til at reflektere over de ting, de ser, i forhold til værdi hos borgeren, medarbejderen eller patienten.

  • De skal I “før opgaven” skal eleverne lytte til en podcast, der enten har borgerens perspektiv eller medarbejderens.
  • Herefter skal de i “under opgaven” udforske velfærdsteknologier, der er udstillet.
  • Til sidst skal de i “efter opgaven” se en kort Youtube film og velfærdsteknologi og svare på spørgsmål, der samler op på dagen.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Teknologi i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Teknologi  

Læringsmål

  • Eleven kan finde og anvende viden om velfærdsteknologi i sygeplejen til at medvirke ved implementering af nye teknologiske løsninger i forhold til borgeren/patienten og pårørende, herunder telemedicinske løsninger.
  • Eleven kan anvende viden om velfærdsteknologi og innovative processer til at medvirke til implementering af nye teknologiske løsninger og arbejdsgange i den sundhedsfaglige praksis, herunder medvirke i anvendelse af telemedicin.

Opgave til Health & Rehab messen.

Materialet er blevet downloadet af 19 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.