Skærmbesøg med Viewcare, SSA

Målgruppe

EUX, Hovedforløb

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

2 timer 30 minutter

Fagområde

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Dette er både en vejledning til brug af Viewcare samt undervisningsforløb, man kan bruge direkte. Det er dog oplagt at bruge skærmbesøgene i forbindelse med en storyline, så eleverne nemmere kan lave et skærmbesøg som et rollespil eller andet. Telemedicin, dokumentation

Dette forløb er blevet downloadet af 18 brugere

Læringsmål

  • 1. Eleven kender relevante instanser inden for velfærdsteknologi og kan forklare, hvordan social- og sundhedsassistenten vejleder om og anvender støttemuligheder og ansøgningsprocedurer ved anskaffelse af velfærdsteknologi.
  • 2. Eleven kender sundhedsteknologi herunder telemedicin og kan forklare, hvordan social- og sundhedsassistenten medvirker ved implementering af nye sundhedsteknologiske løsninger på arbejdspladsen.
  • 3. Eleven kan forklare, hvordan social- og sundhedsassistenten vejleder og instruerer borgere, pårørende og kolleger i forhold til anvendelse af forskellige typer af teknologiske løsninger til specifikke målgrupper.

Beskrivelse

Eleverne skal i grupper øve at vejlede en borger i at bruge skærmbesøge. Dette kan gøres i større eller mindre grad ved at have fokus på et helt rollespil eller kun tage fat i selve vejledningen omkring skærmbesøg.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.