Målgruppe

Hovedforløb

EUX

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

2 timer 30 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Dette er både en vejledning til brug af Viewcare samt undervisningsforløb, man kan bruge direkte. Det er dog oplagt at bruge skærmbesøgene i forbindelse med en storyline, så eleverne nemmere kan lave et skærmbesøg som et rollespil eller andet. Telemedicin, dokumentation

Beskrivelse

Eleverne skal i grupper øve at vejlede en borger i at bruge skærmbesøge. Dette kan gøres i større eller mindre grad ved at have fokus på et helt rollespil eller kun tage fat i selve vejledningen omkring skærmbesøg.

Læringsmål

  • 1. Eleven kender relevante instanser inden for velfærdsteknologi og kan forklare, hvordan social- og sundhedsassistenten vejleder om og anvender støttemuligheder og ansøgningsprocedurer ved anskaffelse af velfærdsteknologi.
  • 2. Eleven kender sundhedsteknologi herunder telemedicin og kan forklare, hvordan social- og sundhedsassistenten medvirker ved implementering af nye sundhedsteknologiske løsninger på arbejdspladsen.
  • 3. Eleven kan forklare, hvordan social- og sundhedsassistenten vejleder og instruerer borgere, pårørende og kolleger i forhold til anvendelse af forskellige typer af teknologiske løsninger til specifikke målgrupper.

Materialet er blevet downloadet af 24 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.