Målgruppe

EUD GF2

EUX

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer

Uddannelse

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

Forløb til at arbejde med 360° filmene ’2. Børnehave – dialog med børnene’ og ’4. afslutning af samling’ på Xpander fra Take a Walk.

Beskrivelse

Forløbet består af 2 opgaver. Eleverne kan enten selv vælge, hvilken opgave de finder mest meningsfuld, underviser kan vælge, eller eleverne kan arbejde med begge opgaver. Opgaverne lægger forskelligt perspektiv på filmene, så man kan med fordel lade nogen arbejde med opgave 1 og andre arbejde med opgave 2 og derefter lade eleverne sammenligne deres besvarelser.

 

Opgave 1: (Voksenperspektiv) Med afsæt i SM(I)TTE-modellen skal eleverne kigge efter tegn på at samlingen lever op til sine formål og begrunde en eventuel forbedring af aktiviteten samling.

 

Opgave 2: (Børneperspektiv) Her kan eleverne træne den objektive beskrivelse og øve sig på at observere et barn. De følger et barn på tværs af de to film.

Læringsmål

  • Kompetencemål 1) Eleven kan i kendte situationer medvirke ved planlægning, gennemførelse og evaluering af enkle fysiske, musiske, æstetiske, kulturelle, praktiske og rehabiliterende pædagogiske aktiviteter med brug af pædagogiske metoder målrettet målgruppen.
  • Kompetencemål 6) Eleven kan deltage i enkel faglig kommunikation om målgruppens udvikling og på baggrund af observationer i kendte situationer medvirke ved faglig dokumentation i digitale kommunikations- og dokumentationssystemer.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.