Popup – før, under, efter opgave – GF2 PAU

Målgruppe

EUD GF2

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

4 timer 30 minutter

Fagområde

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

En opgave der aktiverer eleverne før, under og efter Videnscentrets popupcenter eller en messe. Eleverne bliver aktiveret før med både app’en ”Velfærdsteknologi 360” og et afsnit af podcastserien Livet! Derefter skal de anmelde et hjælpemiddel via GUIDEN65 og til sidst reflektere i sammenhæng til en borger.

Dette forløb er blevet downloadet af 1 bruger

Læringsmål

  • Kompetencemål 5. Planlægge og igangsætte pædagogiske aktiviteter, der gør brug af velfærdsteknologi, digitale og sociale medier
  • Kompetencemål 6. Anvende digitale medier i simple pædagogiske situationer som redskab til faglig dialog og formidling
  • Færdighedsmål 12. Brancherettet velfærdsteknologi og digitale medier til pædagogiske aktiviteter og elektronisk kommunikation.
  • Vidensmål 13. Aktuel velfærdsteknologi og digitale medier, der kan anvendes i det pædagogiske arbejde, under hensyntagen til målgruppen.
  • Vidensmål 14. Hensigtsmæssig anvendelse af digitale og sociale medier i det pædagogiske arbejde, både som aktivitet og som redskab til faglig dialog og formidling.

Beskrivelse

Efter at eleverne har lyttet til podcasten og afprøvet velfærdsteknologi app’en, skal de finde en velfærdsteknologi/hjælpemiddel, som de finder interessant, derefter afprøver de det. Det gør de for at få en forståelse for, hvordan teknologien virker, og hvilke målgrupper den ville være relevant for. Til sidst skal eleverne ind på GUIDEN65s hjemmeside og lave en anmeldelse/vurdering af produktet. Hvorefter de reflektere over, hvordan de vil vejlede og introducere en borger for deres hjælpemiddel.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.