Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer

Uddannelse

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

Optageklemmer bruges til et opgaveløb, hvor faglige emner repeteres og besvares.

Beskrivelse

Eleverne opdeles i mindre grupper og får udleveret et sæt klemmer (6 stk)
Hver gruppe skal planlægge et lille løb for resten af holdet og får tildelt et (udendørs) område, hvor deres løb skal afvikles. Grupperne får også tildelt et fagligt emne, som de skal udvikle 6 små opgaver ud fra.

Opgaverne skal indtales på klemmerne og dernæst placeres rundt i det område, gruppen har fået tildelt. Klemmerne skal kunne findes uden de store problemer. Opgaverne løses af de øvrige klassekammerater.

Opgaverne skal være muligt at besvare dem ved at optage en kort film eller tage et billede, så jeres klassekammerater kan dokumentere, at de har besvaret opgaven (lægges evt. ind i en padlet)

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kollaboration i forløbet.

Du kan læse mere om kompetencen her: Kollaboration

Læringsmål

  • Eleven kan selvstændigt igangsætte pædagogiske aktiviteter, der tilsigter deltagelse, involvering og medskabende processer for den
  • Eleven kan anvende viden om den pædagogiske målgruppes legekultur, til at inddrage relevante digitale redskaber i den pædagogiske praksis.
  • Eleven kan anvende viden om den pædagogiske målgruppes legekultur, til at begrunde inddragelsen af relevante digitale redskaber i den pædagogiske praksis.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.