Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

5 timer 00 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Denne emnepakke indeholder undervisningsmateriale, der kan bruges til rehabilitering. Den er designet til Social- og Sundhedssuddannelsen og giver en omfattende forståelse af, hvordan telemedicin bruges i plejesektoren.

Beskrivelse

Der er film, podcast og UV materiale til. Alt er samlet i UV materialet, der er meget plug’n’play, hvor det egentlig bare kan gives til eleverne. Der er også et powerpoint, hvis man vil have lidt mere teori på først.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kommunikation i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Kommunikation

Læringsmål

  • Kompetencemål 5) Eleven kan selvstændigt arbejde med borger- og patientrettet forebyggelse, sundhedsfremme og rehabilitering i forhold til de hyppigst forekommende fysiske og psykiske sygdomme og funktionsnedsættelser.
  • Kompetencemål 12) Eleven kan selvstændigt anvende relevant velfærdsteknologi samt tage initiativ til implementering af ny viden og teknologi.
  • Somatisk sygdom og sygepleje 11. Du kan anvende viden om velfærdsteknologi i sygeplejen til at medvirke ved implementering af nye teknologiske løsninger i forhold til borgeren/patienten og pårørende, herunder telemedicinske løsninger.
  • Kvalitet og udvikling Somatisk sygdom og sygepleje 11. Du kan anvende viden om velfærdsteknologi i sygeplejen til at medvirke ved implementering af nye teknologiske løsninger i forhold til borgeren/patienten og pårørende, herunder telemedicinske løsninger.

Materialet er blevet downloadet af 37 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.