Opgave digital leg og kultur – emnepakke PAU

Målgruppe

EUD GF2, EUX, Hovedforløb

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

5 timer

Fagområde

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

Denne opgave passer til en emnepakke om digital leg og kultur, hvor I skal gå på opdagelse og reflektere over, hvilke børn, der kan have gavn af teknologierne i deres hverdag og hvordan de kan fremme børns generelle udvikling.

Dette forløb er blevet downloadet af 2 brugere.

Læringsmål

  • 1. Eleven kan anvende viden om det fysiske, kemiske, psykosociale og ergonomiske arbejdsmiljø til at planlægge og udføre arbejdsopgaver
  • 2. Eleven kan selvstændigt planlægge at arbejde med forflytningsopgaver herunder forebygge arbejdsbetingede belastninger og arbejdsulykker ved hjælp af velfærdsteknologi, hjælpemidler og ergonomiske teknikker
  • 3. Eleven kan anvende viden om faktorer, der kan føre til konflikter og vold, til at reflektere over og medvirke i forebyggelsen af fysisk og psykisk vold på arbejdspladsen.

Beskrivelse

Denne opgaver tager udgangspunkt i emnepakken til digital leg og kultur. Start med at se præsentationsvideoen med eleverne inden, at de selv arbejder videre med teknologierne. Derefter går de i gang med selve opgaven, som enten starter med podcasts eller film fra praksis. Der er instruktionsfilm til hver velfærdsteknologi samt spørgsmål, der skal besvares.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.