Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer 30 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Introduktion til psykiatrien er en opgave, der tager udgangspunkt i nogle virtuelle rundture optaget med 360 graders kamera fra Det Psykiatriske Hospital Oringe. Der er ingen krav om at der bruges VR headsets, da det er muligt at se på både computer eller telefon.

Beskrivelse

Eleverne får i opgaven her en introduktion til hvordan psykiatrien kan se ud. Eleverne  skal se to forskellige 360 grader film, som kan ses i et VR headset, på telefonen eller på deres computer. Når eleverne har set de to film skal de arbejde individuelt eller i små grupper med en række arbejdesspørgsmål og reflektere omkring de film de har set, som kunne være. Hvilket typer borger vil de arbejde med, hvordan er arbejdsmiljøet osv.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kollaboration i forløbet.

Du kan læse mere om kompetencen her: Kollaboration

 

Læringsmål

  • Eleven kan anvende viden om sygeplejefaglig teori, metode og vurdering, herunder jeg-støttende sygepleje, kognitiv tilgang og miljøterapi til at arbejde som kontaktperson og understøtte borgerens/patientens rehabiliteringsproces og recovery.
  • Eleven kan anvende viden om Arbejdsmiljøloven og arbejdspladsens organisering og rettigheder som fag- og myndighedsperson til at begrunde og tage initiativ til at udvikle den fysiske og psykiske trivsel, herunder varetagelse og koordinering af arbejdsopgaver.

Materialet er blevet downloadet af 34 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.