Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer 30 minutter

Uddannelse

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

Introduktion til psykiatrien er en opgave, der tager udgangspunkt i nogle virtuelle rundture optaget med 360 graders kamera fra Det Psykiatriske Hospital Oringe. Der er ingen krav om at der bruges VR headsets, da det er muligt at se på både computer eller telefon.

Beskrivelse

Eleverne får i opgaven her en introduktion til hvordan psykiatrien kan se ud. Eleverne  skal se to forskellige 360 grader film, som kan ses i et VR headset, på telefonen eller på deres computer. Når eleverne har set de to film skal de arbejde individuelt eller i små grupper med en række arbejdesspørgsmål og reflektere omkring de film de har set, som kunne være. Hvilket typer borger vil de arbejde med, hvordan er arbejdsmiljøet osv.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kollaboration i forløbet.

Du kan læse mere om kompetencen her: Kollaboration

 

Læringsmål

  • Eleven kan anvende viden om det fysiske, kemiske, psykosociale og ergonomiske arbejdsmiljø, til at planlægge og udføre arbejdsopgaver.
  • Eleven kan anvende viden om faktorer, der kan føre til konflikter og vold, til at reflektere over og medvirke i forebyggelsen af fysisk og psykisk vold på arbejdspladsen.

Materialet er blevet downloadet af 10 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.