Innovationsforløb – VUF og bonusfag

Målgruppe

EUD GF1, EUD GF2, Hovedforløb

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

27 timer

Fagområde

Den pædagogiske assistentuddannelse, Social- og sundhedsassistentuddannelsen, Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

I den her uge kommer eleverne til at arbejde med innovation og velfærdsteknologi ud fra nogle pitches fra rigtige virksomheder.

Dette forløb er blevet downloadet af 1 bruger.

Læringsmål

  • Målet er at eleverne arbejder innovativt med velfærdsteknologi. VUF og bonusfag er målløse

Beskrivelse

Innovation og velfærdsteknologi har været et vigtigt emne i længere tid. Derfor har vi lavet dette VUF-fag, som også kan bruge til bonusfag og andre typer af valgfag, hvor man ønsker at dykke ned i velfærdsteknologi og innovation. Eleverne får lov at dykke ned i et produkt, som bliver pitchet fra rigtige virksomheder og skal derudfra arbejde innovativt med en udfordring. Ugen sluttes af med en fremlæggelse eller messe, hvor eleverne skal "sælge" deres idé. Denne del kan skaleres ud fra behov og tid. Det kan være den helt store fernisering, hvor virksomhederne inviteres med eller det kan være en lille 3min fremlæggelse for klassen.

Forløbet varer 5 dage, men kan afkortes eller forlænges i forhold til behov og ønsker. Det handler om at skalere produktets dybde og omfang.

Dette fag kan hurtigt konverteres til valgfag, hvor der ligger mål inden for velfærdsteknologi. Der kan også komme danskmål i spil i form af det skriftlige arbejde.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.