Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

2 timer 00 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Videnscenter for Velfærdsteknologi har på deres YouTube-kanal, en lagt række instruktionsfilm, der viser brugen af forskellig velfærdsteknologiske løsninger. De instruktionsfilm skal eleverne arbejde med og blive inspireret til at se og møde ny teknologi.

Beskrivelse

Dette forløb er, et forløb der er udviklet til at eleverne kan arbejde med Videnscenterets instruktionsfilm hjemme og hvis muligt afprøve de enkelte teknologier på skolen, dog er dette ikke et krav. Funktionaliteten af de velfærdsteknologiske løsninger skulle gerne skinne igennem i videoerne.

Eleverne skal i forløbet udvælge tre instruktionsfilm, men opfordres til at se mere end tre instruktionsfilm for at kunne vælger netop de velfærdsteknologier som de syntes er mest interessante, i deres uddannelse og argumentere for dette.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Teknologi i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Teknologi

 

Læringsmål

  • Eleven kan anvende viden om funktionsevne, forflytning, lejring, mobilisering samt hjælpemidler og velfærdsteknologi til at begrunde, vurdere og tilrettelægge pleje- og omsorgsopgaver med fokus på borgerens/patientens mestringsevne.
  • Eleven kan anvende viden om funktionsevne, forflytning, lejring, mobilisering samt hjælpemidler og velfærdsteknologi til at tilrettelægge pleje- og omsorgsopgaver med fokus på borgerens/patientens mestringsevne.

Materialet er blevet downloadet af 7 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.