Hjemmeopgave til instruktionsfilm, GF1

Målgruppe

EUD GF1

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

2 timer

Fagområde

Social- og sundhedsassistentuddannelsen, Social- og sundhedshjælperuddannelsen, Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

Videnscenter for Velfærdsteknologi har en YouTube-kanal, hvor vi har lagt en række instruktionsfilm op, der viser brugen af forskellig velfærdsteknologi.
Opgaven passer til alle niveauer, da det er brede spørgsmål, som eleven selv skal dreje ind på deres uddannelsesniveau. Hjælpemidler, videndeling, innovation, refleksion

Dette forløb er blevet downloadet af 5 brugere

Læringsmål

  • Samfund og sundhed Vidensmål 5 Eleven forklarer med egne ord betydningen af faktorer, der påvirker den enkeltes levevilkår og sundhed, herunder privatøkonomiske forhold og livsstilsfaktorer som personlig hygiejne, kost og fysisk form.
  • Færdighedsmål 3 Eleven arbejder med enkle og overskuelige eksempler på samspillet mellem samfundsudviklingen og udviklingen i virksomhederne, herunder de sundheds- og miljømæssige aspekter.

Beskrivelse

Opgaven er beregnet til, at eleverne kan lave hjemme eller enkeltvis på skolen. Hvis det er muligt, så lad eleverne afprøve teknologien. Dette er dog ikke et krav, da funktionaliteten gerne skulle skinne igennem i videoen. Eleverne kan med fordel se flere videoer på Videnscentrets playliste, inden de vælger de 3 film. Da de skal vælge en teknologi, der passer til deres uddannelse og argumentere for det

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.