Målgruppe

EUD GF2

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Den pædagogiske assistentuddannelse

Vis mere
Velfærdsteknologi (Øst)

Workshoppen kan bruges som en intro til bæredygtighed og verdensmål ved opstart på GF2.

Beskrivelse

Når elever starter på SOSU Esbjerg, får de kendskab til, hvorfor skolen er en verdensmålsskole, og hvordan dette kommer til udtryk i deres uddannelse, og hvad det har med deres fremtidige erhverv at gøre. Derfor har skolen lavet en workshop, som alle elever skal deltage i i opstarten af GF2. På den måde får alle samme grundlag for at forstå og arbejde videre med bæredygtighed i deres uddannelse.

I løbet af workshoppen skal eleverne bl.a. vælge et verdensmål og finde på en idé til, hvordan de kan opfylde målet i deres fremtidige arbejde. De skal bygge deres idé i LEGO-klodser og beskrive den på et kort.

Workshoppens målgruppe er GF2-hold på alle uddannelsesretninger.

Tid:

  • Workshoppen varer 3 timer, inkl. oplæg, aktiviteter og dialog.

Læringsmål

  • Eleven vil ved forløbets afslutning kunne forklare betydningen af FN's verdensmål og deres relation til elevens uddannelse og fremtidige erhverv.
  • Eleven vil være i stand til at udvikle og præsentere en konkret idé, der demonstrerer anvendelsen af et specifikt Verdensmål i en realistisk erhvervsmæssig kontekst.
  • Eleven skal demonstrere evnen til at reflektere over, hvordan verdensmålene kan påvirke den professionelle praksis og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.