Målgruppe

EUD GF1

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

3 timer

Uddannelse

Den pædagogiske assistentuddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Vis mere
Velfærdsteknologi (Øst)

I denne opgave skal I gå på opdagelse i kroppen ved at bruge VFV’s app ”Kroppens Anatomi AR”. Det er en AR app, hvor man ser kroppen gennem kameraet på en smartphone eller tablet og sammen skal udforske nogle sygdomme og prøve at forbinde dem med fagretningen Samfund og Sundhed

Beskrivelse

I grupper skal eleverne gå på opdagelse i kroppen via app’en og udforske, hvad sygdommene vil betyde for dem selv og generelt i forhold til det brede sundhedsbegreb. Opgaven er selvinstruerende og guider eleverne igennem sundhedsbegrebet samt opgaven til app’en.

Som underviser bestemmer man selv, hvordan man vil gennemgå deres resultat. Det kan fx være korte fremlæggelser eller i plenum.

 
Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår Videnskonstruktion og Kollaboration i forløbet.

Du kan læse mere om kompetencen her:

Kollaboration

Videnskonstruktion

 

Læringsmål

  • Erhvervsfag 2, Sundhed og Samfund: 5. Eleven kan forklare betydningen af faktorer, der påvirker den enkeltes levevilkår og sundhed, herunder privatøkonomiske forhold og livsstilsfaktorer som personlig hygiejne, kost og fysisk form.
Materialet er blevet downloadet af 3 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.