Brobygningsopgave om uddannelse og job

Målgruppe

EUD GF1, Diverse / Andet

Fag / Emner

Fødevare, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretning service, Omsorg, sundhed og Pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Varighed

2 timer

Fagområde

Social- og sundhedshjælperuddannelsen, Social- og sundhedsassistentuddannelsen, Handelsuddannelse med specialer, Elektrikeruddannelsen, Den pædagogiske assistentuddannelse, Automatik- og procesuddannelsen, Detailhandel med specialer, VVS-energiuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Gå på opdagelse i uddannelse og job
I denne opgave får I et indblik i, hvilke muligheder der er for forskellige karriereveje, når man først har fået en uddannelse. Derudover skal I lære lidt om, hvordan en virksomhed er sammensat af forskellige mennesker med mange forskellige faglige baggrunde. Et elektrikerfirma har ofte mange andre fagpersoner ansat end elektrikere, fx ungarbejdere, rengøring, revisorer, kontormedarbejdere og ledere.

Dette forløb er blevet downloadet af 1 bruger.

Læringsmål

  • At give eleverne større viden om ungdomsuddannelserne, og hvad de forskellige ungdomsuddannelser kan føre til

Beskrivelse

Uddannelse og Job skal også give eleverne større viden om ungdomsuddannelserne, og hvad de forskellige ungdomsuddannelser kan føre til.

Uddannelse og job er et obligatorisk emne i folkeskolen.

I folkeskolens ældste klasser er fokus på at udfordre eleverne i deres uddannelsesvalg og klæde dem på til videre uddannelse og job.

Styrket fokus på uddannelsesparathed i udskolingen
Lærerne og vejlederne skal i Uddannelse og Job i folkeskolens ældste klasser blandt andet udfordre eleverne i deres uddannelsesvalg og give dem større kendskab til arbejdsmarked og arbejdsliv.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.