Målgruppe

EUD GF1

EUD GF2

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Grundfag / Generelt for alle fagområder

Varighed

1 timer 30 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

I skal lave en billedanalyse ved at gå på opdagelse i det VR spil, der hedder ”The museum of fine art”, som er lavet til HTC Vive og Oculus Rift (Typer af VR briller). Spillet er et museum, hvor du frit kan bevæge dig rundt og se på billeder og skulpturer. Billedanalyse, VR, virtuelt museum

Beskrivelse

Eleverne skal udforske museet og finde symboler, som skal præsenteres for resten af klassen. Det kan være klæderne på en skulptur, der forvandles til et monster, der er ved at spise et barn eller kvinde, der står i en musling. Denne opgave er god at kombinere med ”Billedanalyse med Green Screen”, da man på den måde har mulighed for at lave flere stationer til undervisningen.

Forløbet her kræver at man har adgang til et PC VR set-up og spillet “Museum of fine art”

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kollaboration i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Kollaboration

Læringsmål

  • Eleven kan vælge og anvende it og multimodale medier hensigtsmæssigt, reflekteret og kritisk til kommunikation, informationssøgning og formidling.
  • Eleven kan anvende relevante skrivestrategier og udtrykke sig forståeligt, varieret og nuanceret i skrift, tale, lyd og billede i en form, der passer til genre og situation.

Materialet er blevet downloadet af 7 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.