Målgruppe

EUD GF1

EUD GF2

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Grundfag / Generelt for alle fagområder

Varighed

1 timer 30 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Den pædagogiske assistentuddannelse

Vis mere
Velfærdsteknologi (Øst)

Hop ind i billedet og lav en billedanalyse, hvor I selv er til stedet i billedet. Det er en sjov måde at gøre fremlæggelser lidt mere levende på og engagere flere elever.

Beskrivelse

Green screen giver muligheden for at lave fremlæggelser lidt anderledes. Når eleven selv er med i billedet i legen med teknologien, så motivere det flere elever til at deltage aktivt.
Denne opgave er god at kombinere med ”Symboler og fortolkning med VR”, da man på den måde har mulighed for at lave flere stationer til undervisningen, da opgaverne ikke aktivere så mange elever ad gangen.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kollaboration i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: a href=”https://videnscenterportalen.dk/vfv/kollaboration21st/”>Kollaboration

Læringsmål

  • Eleven kan anvende relevante skrivestrategier og udtrykke sig forståeligt, varieret og nuanceret i skrift, tale, lyd og billede i en form, der passer til genre og situation.
  • Eleven kan vælge og anvende it og multimodale medier hensigtsmæssigt, reflekteret og kritisk til kommunikation, informationssøgning og formidling.

Materialet er blevet downloadet af 11 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.