Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

5 timer 00 minutter

Uddannelse

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

I den her opgave går vi på opdagelse i arbejdsmiljøet gennem VR briller og psykiatriscenarier fra Videnscenter for Velfærdsteknologi Østdanmark. Specialinstitutioner, fysisk, psykisk, konflikt forebyggelse, psykiatrien, Virtual Reality

Beskrivelse

I den her opgave skal eleverne reflektere over voldsforebyggelse og den gode kommunikation i forhold til psykisk arbejdsmiljø. Derudover ligger der flere elementer i forhold til det fysiske arbejdsmiljø i form af indretning, lyd, lys, lugt, faldulykker mv. I forløbet henvises der til videnscenterets 360 graders psykiatri scenarier, som enten kan ses med VR briller eller med telefon/tablet.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Kollaboration i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Kollaboration

Læringsmål

  • Eleven kan anvende viden om udviklingsforstyrrelser, funktionsnedsættelser samt misbrugsproblematikker, til at arbejde ressource orienteret med den pædagogiske målgruppe.
  • Eleven kan anvende viden om det fysiske, kemiske, psykosociale og ergonomiske arbejdsmiljø, til at planlægge og udføre arbejdsopgaver.

Materialet er blevet downloadet af 24 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.