Målgruppe

EUD GF2

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

5 timer

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

I denne opgave skal eleverne bruge 360 graders film (VR) til at udforske arbejdsmiljøet i psykiatrien og specialområdet.

Beskrivelse

Eleverne skal udforske det sunde arbejdsmiljø og bruge VR delen til at få det samm realistiske udgangspunkt, der giver mulighed for at udforske ellers lukkede områder i psykiatrien og på specialområdet. Med 360 (VR) filmene kan eleverne opleve det lukkede område ens, men alligevel viser det sig ofte, at de har lagt mærke til mange forskellige ting.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Videnskonstruktion i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Videnskonstruktion

Læringsmål

  • Eleven kan i kendte situationer yde omsorg, pleje og praktisk hjælp til borgere med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse ud fra enkle etiske refleksioner over borgerens selvbestemmelsesret, intimsfære og blufærdighed.
  • Eleven kan medvirke til at igangsætte enkle sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende aktiviteter, samt reflektere over kost og motions betydning for livskvalitet, fysisk, psykisk og social sundhed for en udvalgt målgruppe.

Materialet er blevet downloadet af 20 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.