Arbejdsmiljø i psykiatrien og specialområdet, EUX

Målgruppe

EUX

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

5 timer

Fagområde

Social- og sundhedsassistentuddannelsen, Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

I denne opgave skal eleverne bruge 360 graders film (VR) til at udforske arbejdsmiljøet i psykiatrien og specialområdet.

Dette forløb er blevet downloadet af 4 brugere.

Læringsmål

  • Eleven kan anvende viden om de hyppigst forekommende psykiske sygdomme og deres symptomer herunder demenssygdomme, skizofreni, affektive lidelser, angsttilstande, personlighedsforstyrrelser og dobbeltdiagnoser til selvstændigt at varetage sygepleje, samt reflektere over kommunikation og relations dannelse med borgere/patienter med psykisk sygdom.
  • Eleven kan anvende viden om mestringsstrategier og den enkeltes psykosociale forudsætninger og udviklingsmuligheder til selvstændigt at indgå i et involverende samarbejde med borgeren/patienten om et forløb.

Beskrivelse

Eleverne skal udforske det sunde arbejdsmiljø og bruge VR delen til at få det samm realistiske udgangspunkt, der giver mulighed for at udforske ellers lukkede områder i psykiatrien og på specialområdet. Med 360 (VR) filmene kan eleverne opleve det lukkede område ens, men alligevel viser det sig ofte, at de har lagt mærke til mange forskellige ting.

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Videnskonstruktion i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Videnskonstruktion

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.