Appinux dokumentationssystem, GF2 PAU

Målgruppe

EUD GF2, EUX

Fag / Emner

Omsorg, sundhed og Pædagogik

Varighed

8 timer 00 minutter

Fagområde

Den pædagogiske assistentuddannelse

Velfærdsteknologi (Øst)

Appinux er et dokumentationssystem, som bruges i praksis. Eleverne kan få lov at føre journal, udføre diverse standardiserede formularer, tests og triagering samt skærmbesøg på fiktive borgere. Telemedicin og dokumentation. Det hele kan følges live på en observationsskærm i klassen samt andre løsninger inden for telemedicin.

Dette forløb er blevet downloadet af 3 brugere

Læringsmål

  • Kompetencemål 1. Dokumentere eget arbejde og varetage faglig formidling til den pædagogiske målgruppe samt til kollegaer og pårørende

Beskrivelse

Det at prøve at dokumentere i et rigtigt dokumentationsystem, giver liv til en case eller storyline og gør den meget mere praksisnær. Vi har åbnet op, så eleverne selv kan oprette borgere (ikke redigere efterfølgende), hvis det giver mening, eller bruge de eksisterende borgere, som vi har lagt ind. Underviserne kan også selv lægge borgere ind samt redigere i dem. Det er dog vigtigt, at man som underviser kun redigere i de borgere, som ens elever eller en selv har lavet, da de eksisterende borgere er knyttet op på andres skolers cases og storylines.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.