Målgruppe

EUD GF2

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Grundfag / Generelt for alle fagområder

Varighed

2 timer 00 minutter

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Velfærdsteknologi (Øst)

Wizefloor er et interaktivt gulv, der kan også bruges til at lave aktiviteter til ældre. Det er en sjov måde at aktivere på, hvor både krop og hoved er med i aktiviteten. Du kan oprette vendespil, quizzer og meget andet.

Beskrivelse

Eleverne skal lave en aktivitet til ældre, som fx kunne tage udgangspunkt i kendte steder i Danmark eller borgerens interesser, så det udover en fysisk aktivitet, bliver en aktivitet med reminscens.
Wizefloor er generelt en god måde at få eleverne til at bevæge sig på. Som underviser kan Wizefloor også bruges til at gøre repetition lidt sjovere ved fx at lave konkurrencer omkring udviklingstrin, konfliktrappe, læreplanstemaer, naturfag, dansk, engelsk og meget andet

Ønsker du at arbejde (videre) med det 21. århundredes kompetencer, så indgår denne Videnskonstruktion i forløbet. Du kan læse mere om kompetencen her: Videnskonstruktion

Læringsmål

  • Eleven kan medvirke til at igangsætte enkle sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende aktiviteter, samt reflektere over kost og motions betydning for livskvalitet, fysisk, psykisk og social sundhed for en udvalgt målgruppe.

Materialet er blevet downloadet af 17 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.