Videnscentret tilbyder

Her kan du se en samlet oversigt over, hvad Videnscentret tilbyder af udstyr, kurser og pop-op-centre

Man  skal være en SOSU-skole i Østdanmark for at booke vores udstyr. For at downloade vores forløbsmateriale her på Portalen, skal man være oprettet som bruger og have tilknytning til en SOSU-skole.

Popoup center
Videnscentrets pop-op-koncept er udarbejdet med henblik på at opkvalificere underviserne til selv at låne teknologierne til undervisning efterfølgende. Videnscentret pakker bilen med et blandet sortiment eller et bestemt fagområde – eksempelvis VR, demens eller spisesituationer, som vi kommer ud og stiller op. Vi kan stille pop-op-centret op i et klasselokale til et specifikt hold eller et sted på skolen, hvor der er mulighed for at mange elever og undervisere kommer forbi. Der skal som minimum være 30 elever og 1-2 undervisere.

Materialekatalog/udstyr til booking
Vores materialekatalog opdateres løbende. Materialekataloget giver et overblik over, hvilke materialer Videnscentret har. Ud for hver teknologi ligger der en QR-kode, hvor man kan finde information om produktet. Vi har tilknyttet undervisningsforløb og inspiration til teknologierne, der hvor det har været muligt, har. Det er muligt at booke vores teknologier til undervisningsbrug. Enkelte dele kan ikke bookes-  eksempelvis loftlift og psykiatriseng, men det er muligt at komme til Skelbækgade og bruge tingene.

Kurser
Vi udbyder løbende opkvalificeringskurser til undervisere. De vil kunne ses her på Portalen på forsiden under aktiviteter

For at booke materiale, pop-op, kurser eller andet – send en mail på: videnscenter@sosuh.dk