Topmøde/ledermøde om grøn omstilling og bæredygtighed

Dato / Tid

20. juni 2023

Kl. 9:30 - 15:30

Sted

Signatur Hotel Storebælt
Østerøvej 121
5800 Nyborg

Videnscenter for Velfærdsteknologi inviterer til topmøde

For første gang har Videnscenter for Velfærdsteknologi (VFV) inviteret alle ledelsesgrupper og udvalgte samarbejdspartnere til ét stort fælles topmøde. Det sker tirsdag den 20. juni 2023, hvor bæredygtighed, grøn omstilling og verdensmål er på dagsordenen.

Erfaringerne og forskningen fra bl.a. erhvervslivet peger på, at den bæredygtige dagsorden og den grønne omstilling bedst gøres frugtbar, når der er stærk og kompetent ledelsesopbakning. Derfor er vi hos VFV stolte af at kunne præsentere et program, der ønsker at adressere og skabe inspiration på strategisk og ledelsesmæssigt niveau med stærke og erfarne oplægsholdere.

Topmødet skal ses i lyset af, at VFV i knap et års har tid arbejdet med bæredygtighed – både didaktisk og pædagogisk såvel som operationelt, hvor vi holder workshops for bl.a. at kompetenceudvikle og introducere undervisere for undervisning i bæredygtighed. Dagsordenen er dog presserende, hvorfor det er bydende nødvendigt også at inddrage ledelsesgrupper og ikke mindst nogle af branchens aktører.

Således er både Danske SOSU-skoler, FEVU/SEVU og flere andre parter i branchen inviterede med samt landets 14 social- og sundhedsskolers ledelsesgrupper med op mod 70 uddannelsesledere, uddannelseschefer og direktører iblandt. Formålet er klart: Bæredygtighed, ESG, verdensmål og CSR er kommet for at blive – og vi ønsker at skabe rammerne ved Storebælt Sinatur Hotel & Konferences skønne omgivelser til at blive inspireret til at kunne arbejde med bæredygtighed som leder.

Vi har allerede udsendt invitationer – og hvis du ikke har modtaget denne, så tag kontakt til VFV’s bæredygtighedskonsulent Christian Greve via cgr@sosuh.dk.