Onsdag den 4. oktober holdte videnscentret sin årlige messe og konference på SOSU H og sikken en dag.

Der var liv og glade dage på SOSU H den 4. oktober.

Til  videnscentrets konference om AI/kunstig intelligens på social- og sundhedsområdet, var mere end 100 deltagere med til at få sat AI og brugen af AI i perspektiv. I løbet af dagen var der 5 forskellige interessante oplæg, der alle havde hver deres vinkel på emnet.

Det var en dag fyldt med ny spændende viden om et tema, der stille og roligt er begyndt at præge hverdagen for os allesammen.

Parallelt med konferencen afholdte videnscentret messe, med masser af velfærdsteknologi målrettet social- og sundhedsområdet.  Vi havde besøg af knap 40 forskellige firmaer, der alle viste deres bud på løsninger af nogle af de udfordringer livet kan føre med sig. I løbet af dagen besøgte mere 1000 elever fra forskellige SOSU-skoler og andre uddannelsesinstitutioner messen.

En af messeudstillerne, Line Bluhme fra byLink har sendt sine oplevelser fra dagen til os:

Tak for en super fin dag d. 4. Oktober – det var en fornøjelse at være udstiller i Brøndby.

Jeg mødte virkelig mange nysgerrige elever og undervisere der havde lyst til at høre om vores helt enkle løsninger – der alle er udviklet sammen med sundhedspersonale.  

Særligt var det en fornøjelse at fortælle om vores Multibord Roomie, der er udviklet sammen med Social og Sundhedsassistenten Inge (i Aalborg) – til at lette hendes mange opgaver inde hos borgeren. Det var tydelig at Inges problemstillinger kunne genkendes af mange og de blev meget begejstret over at der nu var en løsning herfor. Jeg tilbød flere af eleverne at de måtte afprøve bordet ude på deres respektive lærepladser (plejecentre mm.) De skulle blot have dette godkendt af deres nærmeste leder. Dagen efter blev jeg ringet om at en leder i Næstved Kommune der meget begejstret fortalte at hans elev Jeannet stolt hvad fortalt ham om Roomie og muligheden for at afprøve det. Mission completed 😊 Hos byLink er vi utrolig taknemlige for de unge menneskers mod på at sprede innovation. Vi hepper på dem. 😊