Videnscenter for Velfærdsteknologi inviterer til årets hybride MasterClass, hvor du kan blive klogere på hvad vekseluddannelse til bæredygtig udvikling er, samt hvordan skole og praksis kan arbejde med bæredygtig udvikling, undervisning og vejledning.

 

Med Jan Bisgaard, lektor og ph.d. ved roret, er der lagt op til en spændende dag hvor alle kan blive klogere på:

  • Hvad er vekseluddannelse til bæredygtig udvikling?
  • Hvordan kan skolerne arbejde med vekseluddannelse til bæredygtig udvikling på forskellige niveauer?
  • Hvordan kan underviserne arbejde med bæredygtig undervisning?
  • Hvordan kan kommunernes oplæringsvejledere arbejde med bæredygtig vejledning?

MasterClass afholdes hybridt. Jan Bisgaard faciliterer dagen på SOSU H på Skelbækgade i København. På SOSU Nord i Aalborg og på SOSU FVH i Fredericia vil dagen blive livestreamet og der vil foregå en lokal bearbejdning af Jan Bisgaards oplæg.

Er du interesseret i at læse mere og tilmelde dig