I marts måned havde videnscentret besøg af professor Nubo Ishiguro fra Osaka University i Japan

Besøg af professor og forsker Nubo Ishiguro fra Japan

Med et socialpolitisk perspektiv forsker Nubo Ishiguro i ældrepleje og velfærdsteknologi på Osaka University i Japan. Hun havde hørt og læst om Videnscenter for Velfærdsteknologi og i forbindelse med et studiebesøg i Danmark, havde hun ønsket at besøge os og få en dialog omkring implementering af velfærdsteknologi.

Det blev en spændende formiddag, hvor velfærdsteknologiske konsulenter Lars Jørgensen, Olena Jørgensen, Maria Meyer og Jeanne Juul Jensen viste velfærdsteknologier frem og viden delte om, hvorledes vi i Danmark målbevist arbejder med, at eleverne skal have teknologierne i hænderne for derved bedre at kunne blive fortrolig med disse, samt udvikle konstruktiv kritiske og innovative tankegange.